• 6
  • nov

EMTG Academy steunt Stichting World Vision

Op de EMTG Academy steunen we het hele jaar door een aantal projecten van de Stichting World Vision. We sponsoren bijvoorbeeld twee jonge mensen in Afrika: Patrick in Zimbabwe en Suabida in Ghana. Dankzij een donatie van slechts 1 euro per maand per student en docent plus de spontane donaties van bezoekers aan ons project Nederlandse taal voor anderstalige verzorgenden kunnen deze jongens naar school en helpen we hun dorpen met de watervoorziening.

World Vision is een christelijke organisatie. Hun geloof en waarden motiveren hun om positieve en structurele verandering te brengen in de gebieden waarin ze werken en ervoor te zorgen dat levens van kinderen tot bloei komen. Doordat ze door religieuze grenzen heen kijken, kunnen ze in bijna 100 landen en in miljoenen levens een verschil maken. En dat zorgt ervoor dat ze wereldwijd de meest arme en kwetsbare mensen kunnen helpen.

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. Ze willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. Ze luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken ze aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

Neem eens een kijkje op de website: https://www.worldvision.nl/nl

Comments are closed.