WAT WIJ DOEN

 

Wij helpen bij de zoektocht naar de beste gekwalificeerde Europese zorgprofessionals voor uw organisatie.

Denk hierbij aan plaatsing in de thuiszorg,  verpleeghuizen, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en in de gehandicaptenzorg. 

ONZE DIENSTEN

In de zorg is het een grote uitdaging om voldoende bekwame medewerkers te vinden en te behouden. Het is onze missie om het aanbod van Zorgprofessionals in Nederland te laten groeien door binnen de EU voor uw organisatie te werven.

EMTG zorgt en ontzorgt! Wat betekent dat voor u? Geen administratieve rompslomp! EMTG verzorgt; contracten, verloning, huisvesting, vakkundige begeleiding op de werkvloer en hulp bij de BIG-registratie. Wij onderscheiden ons door intensieve begeleiding bij de integratie op de werkvloer en in Nederland. Zo helpen we om verschillen in taal en cultuur te overbruggen. Tot slot helpen we het tekort aan zorgmedewerkers in Nederland te verkleinen.

EMTG-ZORGPROFESSIONALS

Een EMTG-zorgprofessional is een Europese verpleegkundige, verzorgende of helpende+ met een erkend diploma die besloten heeft om zijn/haar loopbaan in Nederland verder uit te bouwen via EMTG. Voordat ze in Nederland aan de slag gaan, volgen ze een intensieve taalcursus Nederlands bij het taalinstituut Academia Neerlandesa in Spanje. Bij het bereiken van het B1 niveau vliegen ze naar Nederland om hun verpleegkundige carrière uit te bouwen.

PARTNERS

whitepaper

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen dan kunt u ons whitepaper downloaden.  

Wij

BLOG

Op ons blog kunt u de laatste ontwikkelingen bij EMTG volgen. We geven tips in het begeleiden, inwerken en integreren van zorgprofessionals en delen zowel EMTG-zorgprofessionals als loopbaanbegeleiders hun ervaringen.