• 7
  • apr

Welkom nieuwe collega

Per 1 mei start onze nieuwe collega Angelo Hiraldo Vos. Angelo wordt in de functie van manager operations verantwoordelijk voor het acquireren van banen, het werven van verpleegkundigen in het buitenland, het plaatsen van kandidaten bij opdrachtgevers en het begeleiden van verpleegkundigen in hun werkveld.

 

Voor Benthe, Eleonora en Hagar is Angelo een nieuwe collega, maar voor Arnold en Gea betekent de komst van Angelo de terugkeer van een gewaardeerde collega uit de tijd van Personnel Partner Personeelsdiensten in Amsterdam. Direct van de Hotelschool kwam Angelo in dienst bij PPPD. Bij PPPD heeft Angelo het vak geleerd van intercedent, account manager en project manager.

Met al zijn ervaring is Angelo overgestapt naar de markt voor FMCG en kwam terecht bij Nespresso Professional als account manager. Wij drinken op kantoor nog steeds Nespresso! Inmiddels al weer een paar jaar actief bij Jacobs Douwe Egberts als sales specialist is Angelo toe aan een nieuwe uitdaging passend binnen de nieuwe levensfase die gaat aanbreken voor Angelo. “Time to care”, zoals Angelo dit treffend aan gaf zowel in privé als zakelijk opzicht. Angelo heeft Spaanse roots en zijn kennis van taal en cultuur komen bij EMTG dan ook uitstekend van pas.

De zorgmarkt is op alle gebieden sterk in ontwikkeling en dat kon Angelo bij Douwe Egberts ook duidelijk ervaren. Angelo is een echt mensen mens en de daarbij behorende sociale vaardigheden kan hij uitstekend kwijt binnen de werkwijze van EMTG Health Care. “Zorgen moet je doen, niet maken”, aldus Angelo.

Met onze ambitieuze en talentvolle mensen staat EMTG Health Care nog sterker op de kaart.

Comments are closed.