EVENT

Webinar

by
176 176 people viewed this event.

GO BACK

Best practice webinar over inzet
van buitenlandse zorgprofessionals,
een duurzame oplossing voor nu en in de toekomst!
 

Op 27 januari 2022 om 10:00 vertellen verschillende stakeholders over de werkwijze, integratietraject, onder welke voorwaarden dit verloopt  en de lessen die we geleerd hebben. Al je vragen over taal, woonruimte, niveau, uitval en werkvloer begeleiding komen uitgebreid aan de orde. Dit webinar geeft je inzicht in wie wat doet en de voordelen die het jouw instelling maar bovenal de cliënten oplevert! 

Het Flexhuis en EMTG bieden een helpende hand! 
Het personeelstekort vormt al jaren een dilemma in de zorg. Adviesorganen stellen de problematiek aan de kaak door alarmerende rapporten uit te brengen terwijl zorginstellingen de noodklok luiden. Toch ziet het ernaar uit dat het kabinet geen prioriteit lijkt te stellen aan de zorg. Zo blijft het personeelstekort een groot probleem. In deze tijden van schaarste is het noodzakelijk om ‘out of the box’ te denken en op zoek te gaan naar creatieve oplossingen. Niet alleen  voor nu, maar ook op de lange termijn.  

EMTG heeft hiervoor een oplossing gevonden. Het inzetten van bekwame en gemotiveerde Europese verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden+ biedt de zorg meer perspectie. Er komen hierdoor meer handen aan het bed waardoor de huidige zorgmedewerkers ontlast worden.  

Het Flexhuis en EMTG hebben de handen bijeen geslagen. Samen organiseren we dit webinar. De werkwijze is het verbinden van EU-zorgprofessionals aan Nederlandse zorginstellingen. En met bewezen succes, met name in de Thuis en ouderenzorg! Inmiddels zijn ruim 500 zorgprofessionals werkzaam in de zorg. De meesten hebben zich definitief in Nederland gevestigd. Deze EU-zorgprofessionals worden vooraf een intensieve Nederlandse taal en cultuur cursus aangeboden. Hierdoor zijn ze optimaal voorbereidt en spreken ze de taal zodat communicatie met collega‘s en clienten geen stuikelblok vormt. 
Samen bieden we kwaliteitszorg! 

Top oplossing?
Wil je weten of dit toepasbaar is voor jullie organisatie? Meld je dan aan voor het webinar via onderstaand aanmeldformulier. Een aantal dagen voor het webinar ontvang je van ons de Zoom-link om deel te nemen.

Register

To register for this event email your details to info@emtg.nl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

27.01.22 at 10:00 to
27.01.22 at 10:45
 

Location

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends