fbpx

VEEL GESTELDE VRAGEN

EMTG Healthcare

Wat doet EMTG?

EMTG heeft 10 jaar ervaring in het werven, opleiden en coachen van groepen zorgprofessionals uit EU-landen. Wij regelen alles van A tot Z waardoor zorginstellingen ontlast worden. Naast werving en selectie zorgen wij ervoor dat de zorgprofessionals veilig in Nederland arriveren, huisvesting geregeld wordt, BIG registratie, begeleiding, BSN registratie, administratieve zaken etc.

Welke zorgprofessionals bemiddelt EMTG?

EMTG is gespecialiseerd in detachering van helpenden+, verzorgenden en verpleegkundigen. Daarnaast kan EMTG worden ingezet om andere specialisaties te zoeken.

Zorgprofessionals

Waar komen jullie zorgprofessionals vandaan?

Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Roemenië, Kroatië, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Kroatië en Slovenië. Verder staan wij open voor een ieder die bevoegd is om in Europa aan de slag te gaan.

Waarom willen EU-zorgprofessionals in Nederland werken?

Uit ervaring weten wij dat de meeste zorgprofessionals vooral op zoek zijn naar vastigheid, zekerheid en groeimogelijkheden. In veel landen om ons heen is de werkloosheid hoog en zijn de werk groeimogelijkheden beperkt.

Nederlands Taal

Welk niveau hebben jullie zorgprofessionals?

Al onze zorgprofessionals hebben minimaal het B1 niveau behaald.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij velen vragen voorbij zien komen. Men is uiteraard nieuwsgierig naar de beweegredenen, gradaties ervaringen en processen van het detacheren van internationale zorgprofessionals. EMTG is ontstaan  nadat Arnold constateerde dat er een hoge werkloosheid in Spanje was onder afgestudeerde verpleegkundigen en een tekort op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit bracht hem op het idee van Europese arbeidsbemiddeling in de zorg.

Wij streven ernaar om jonge getalenteerde mensen uit heel Europa te koppelen aan zorginstellingen en hun cliënten in Nederland. Bij EMTG zijn wij u graag van dienst. Mocht u nog een vraag hebben die niet op deze pagina te vinden is, neem dan contact met ons op. Maak een afspraak met ons via arnoldsmeink@emtg.nl , contact voor Zorginstellingen of download onze whitepaper.

Translate