fbpx

WAT WIJ DOEN

 

Wij bieden ondersteuning bij de zoektocht naar de best gekwalificeerde Europese zorgprofessional voor uw organisatie. Dit omvat plaatsing in de ouderenzorg en thuiszorg, verpleeg- en ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. 

ONZE DIENSTEN

Binnen de zorgsector is het voortdurend een uitdaging om gekwalificeerde zorgprofessionals aan te trekken.  

De professionals die EMTG kan aanbieden dienen niet alleen ter vervanging van vertrekkende collega’s, denk daarbij aan vervanging van pensioengerechtigden en reguliere uitstroom, maar dragen ook bij aan de groei van het aantal vaste medewerkers.  

Sinds 2012 is het onze missie om het aanbod van hooggekwalificeerde zorgprofessionals in Nederland te vergroten. Wij realiseren dit doel niet door zorgprofessionals binnen Nederland te werven bij lokale zorginstellingen, maar juist door te werven binnen de Europese Unie, waar aanzienlijke werkloosheid heerst onder jonge zorgprofessionals. 

EMTG zorgt en ontzorgt!

Wij ondersteunen uw zorginstelling bij het vinden en inzetten van gekwalificeerd personeel. Hierbij verzorgen wij de volledige afhandeling van administratieve zaken zoals werkvergunningen, contracten, verloning, en huisvesting. Onze dienstverlening omvat tevens: taal- en cultuurtraining, integratie op de werkvloer, intensieve begeleiding en essentiële ondersteuning bij het verkrijgen van de BIG-registratie.  

 Op deze manier dragen wij bij aan het verminderen van het tekort aan zorgprofessionals binnen uw organisatie én in Nederland, waarbij wij zorgprofessionals met de vereiste bekwaamheid en bevoegdheid faciliteren. 

EMTG-ZORGPROFESSIONALS

Een EMTG-zorgprofessional is een Europese arts, verpleegkundige of verzorgende met een erkend diploma die ervoor heeft gekozen zijn of haar carrière verder te ontwikkelen in Nederland. Een belangrijke drijfveer voor deze keuze is de mogelijkheid om zich professioneel te ontplooien, zich te specialiseren en kennis te vergroten. Alvorens onze zorgprofessionals aan de slag gaan, volgen zij een intensieve taalcursus Nederlands bij het taalinstituut Academia Neerlandesa in Spanje. 

Zodra zij het B2-niveau hebben bereikt, komen zij naar Nederland om hier hun passie voor persoonlijke zorg in te zetten. Laat u inspireren door de video hieronder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn. 

PARTNERS

whitepaper

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen dan kunt u ons whitepaper downloaden.  

Wij

BLOG

Middels onze blogs kunt u op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen binnen EMTG. Wij verstrekken adviezen met betrekking tot het begeleiden, inwerken en integreren van zorgprofessionals. Daarnaast delen zowel EMTG-zorgprofessionals als loopbaanbegeleiders hun ervaringen. 

What to expect when arriving in the Netherlands

What to expect when arriving in the Netherlands

Go backWhat to expect when arriving in the Netherlands   The hardest part of moving to another country is always the moment when you leave your home behind. You can feel the excitement and anticipation in your body, you are full of motivation about this new...

Translate