fbpx

VIND GEKWALIFICEERDE ZORGPROFESSIONALS VOOR UW ORGANISATIE 

 

Wij bieden ondersteuning bij de
zoektocht naar de best
gekwalificeerde Europese
zorgprofessional voor uw
organisatie. Dit omvat plaatsing
in de ouderenzorg en thuiszorg,
verpleeg- en ziekenhuizen,
geestelijke gezondheidszorg
en gehandicaptenzorg.
 

PARTNERS

van werving tot aan training en volledige begeleiding

Wij ondersteunen uw zorginstelling bij het vinden en inzetten van gekwalificeerd personeel en regelen alle administratieve zaken zoals werkvergunningen, contracten, verloning en huisvesting. Onze diensten omvatten ook taal- en cultuurtraining, werkvloerintegratie, intensieve begeleiding en ondersteuning bij BIG-registratie.

Zo helpen wij het tekort aan zorgprofessionals in uw organisatie en in Nederland te verminderen door bekwaam en bevoegd personeel aan te bieden.

 • Gegarandeerd gekwalificeerde professionals

Alle kandidaten doorlopen een grondig selectieproces om hun kwalificaties en ervaring te verifiëren. We zorgen ervoor dat alle professionals beschikken over de benodigde certificaten en registraties, zoals de BIG-registratie.

  • Volledig ingewerkt, geen taalbarrières.
   Onze unieke verkooppropositie “Volledig ingewerkt, geen taalbarrières” houdt in dat wij zorgpersoneel leveren dat direct inzetbaar is en zonder communicatieproblemen kan functioneren. Dit omvat een uitgebreide inwerk periode, taaltraining en cultuurtraining.
  • Geen Administratieve rompslomp

   dit houd in dat wij alle administratieve taken uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op de zorg. Zoals contractbeheer, verloning, huisvesting en ondersteuning.

Advies nodig? Maak een afspraak of neem direct contact op.

whitepaper

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen dan kunt u ons whitepaper downloaden.  

Wij
Translate